Slate-Lite

Dit is een uniek natuursteen product bestaande uit een dunne laag fineer van echt natuursteen en een backing van glasvezel of katoen. Beide varianten zijn ook in transparant leverbaar.

Door het lichte gewicht en de flexibiliteit is dit natuursteen voor veel doeleinden geschikt.

Slate-lite

Slate-lite is een dun natuursteen-fineer versterkt door glasvezel. Het is extreem robuust en kan als wandbekleding voor binnen en buiten worden toegepast. Slate-lite kan ook toegepast worden als vloer en ook in vochtige ruimtes zoals badkamers en als gevel bekleding

Ecostone

EcoStone is een extreem dun en super flexibel fineer met een katoenen achterzijde. EcoStone is milieubewust door de lage CO2 uitstoot tijdens het transport door het lage gewicht van het materiaal. Door de katoenen achterzijde zorgt ervoor dat het materiaal makkelijk te knippen en te plakken is op veel verschillende achtergronden. EcoStone creëert veel nieuwe mogelijkheden door de simpele montage. Zelfs lastige hoeken en complexe vormen zijn simpel te bedekken door het 3D vormbare EcoStone.

Translucent

De meeste stenen zijn ook verkrijgbaar als doorschijnend materiaal. Door een lamp achter het materiaal te plaatsen creëer je een uniek lichtpatroon. Iedere steen verteld zijn eigen verhaal door het licht en creëert een unieke samenstelling van patronen en kleuren.

Ecostone-Translucent

Deze variant combineert het beste van uiterst flexibele EcoStone in combinatie met Translucent. Het materiaal is dunner dan 1 millimeter, en voor vele verlichtingsdoeleinden geschikt. Met EcoStone Translucent is het mogelijk om de unieke patronen en kleuren van Translucent op iedere plek te krijgen.

Aanvullende producten

Maak uw project af door het gebruik van de correcte middelen.

Slate-lite biedt aanvullende producten zoals bescherming, reinigingsmiddelen, lijm, profielen en andere verwerkingsmiddelen.

Enthousiast geworden over Slate-Lite?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over Slate-Lite?

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen!
Slate-Lite
Stone rediscovered